Skip to content

Marketing Manager

De Schatberg€ 4.000 per maandMarketing en communicatieDe Schatberg, Fun & Entertainment Center

Functieomschrijving

Ben jij de Marketing Manager die onze gasten laat verbazen?!


Over jou

Als ervaren Marketing Manager ga jij graag een avontuur aan. Je werkt graag samen en wil samen met jouw team successen behalen. Je straalt vertrouwen uit, biedt structuur en kunt daadkrachtig optreden. Je hebt gevoel voor kwaliteit en weet dit op een coachende en motiverende wijze over te brengen op jouw team. Hierdoor bouw jij een krachtig team op en zet jij je collega’s stuk voor stuk in hun kracht. Je hebt kennis van alle facetten van zowel online- als offline marketing en bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Doordat je een sterke kennis- en sparringpartner bent, weet jij welke marktkansen we moeten benutten.


Wat je gaat doen

Wij zijn op zoek naar een meewerkende, inspirerende manager die graag het beste uit het team haalt. Als manager geef jij leiding aan enkele vaste medewerkers en eventueel stagiaires. Jij zorgt ervoor dat onze marketing en sales afdeling op rolletjes loopt en geeft dit team zelf mee vorm. 

Als Marketing Manager ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en evalueren van alle marketingcommunicatie & sales strategieën om de groei van onze merken te bevorderen, o.a. De Schatberg & FEC Sevenum. Daarnaast zorg je voor een sterk werkgeversmerk voor “Werken in Leisure” en zet je de B2B markt mee op de kaart via “De Schatberg & FEC Sevenum Voor de Zaak”.


Wat wij jou bieden

 • Een arbeidsovereenkomst van 38 uur per week voor bepaalde tijd met de intentie tot een vast dienstverband (32 uur is bespreekbaar);
 • Een salaris conform de Recreatie CAO (startsalaris vanaf € 4000);
 • Deelname aan de pensioenregeling;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om 4 extra vakantiedagen te verdienen door middel van een bonusregeling (op fulltime basis);
 • Gratis toegang tot de zwembaden, speeltuinen en het zwemmeer bij De Schatberg voor jou én je gezin;
 • Gratis uiteten bij ABC Restaurant Sevenum voor jou als je minimaal één betalende volwassene meeneemt;
 • Diverse kortingen voor jou en je gezin op alle activiteiten bij het Fun & Entertainment Center;
 • Korting op eten en drinken en kinderfeestjes bij De Schatberg;
 • Een superleuke werkplek met gezellige collega's die zorgen voor een toptijd op (en buiten) de werkvloer!


Over ons

De Schatberg & FEC Sevenum zijn constant in beweging en houden ervan om innovatief te blijven ontwikkelen. Dat zorgt ervoor dat werken bij De Schatberg en FEC Sevenum altijd leuk en uitdagend blijft. Je gaat aan het werk voor meerdere merken, namelijk:


De Schatberg

Een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar bestaat. Wat begon als zwemvijver met restaurant groeide uit tot een veelzijdig vakantiepark met een grote diversiteit aan verblijfsaccommodaties, (horeca)faciliteiten en activiteiten. We ontvangen jaarlijks zo’n 100.000 gasten op ons park. (P.s. er komt dus een mooi jubileum event aan dat nog georganiseerd mag worden😉)


FEC Sevenum
Het Fun & Entertainment Center (FEC) Sevenum werd in 2018 gebouwd om de complete gastbeleving naar een nóg hoger niveau te tillen. Helaas is het concept van toen door een brand in november 2022 verloren gegaan. We zijn nu hard aan het werk om FEC 2.0 te realiseren. Het ABC Restaurant, de bowling en de lasergame blijven bestaan en zijn (bijna) weer open. Stap voor stap wordt FEC in de toekomst uitgebreid met nóg meer toffe activiteiten. Een leuke uitdaging om als marketing en communicatie manager mee aan de slag te gaan dus!


De Schatberg & FEC Sevenum Voor de Zaak

Dit is ons B2B concept waarmee we naar buiten treden om vergaderingen, lezingen, personeelsevenementen en -feesten te organiseren bij De Schatberg en FEC Sevenum. We hebben ruimte voor kleine bedrijven, maar ook voor bedrijven die tot 1000 medewerkers in dienst hebben.


Werken in Leisure

Alle concepten zijn goed voor zo’n 300 medewerkers in de recreatie- en horecabranche. Onder de noemer “Werken in Leisure” worden alle concepten op Midden Peelweg 5 en 7 gebundeld. Dit is het werkgeversmerk waarmee we naar buiten treden voor o.a. werving en selectie. 

Vereisten

Wat wij van jou vragen

 • Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de branche;
 • Je hebt affiniteit met de horeca- en recreatiebranche en wilt hier graag deel van uitmaken;
 • Je bent een echte leider, die graag het goede voorbeeld geeft;
 • Je bent initiatiefrijk, creatief, gastgericht en besluitvaardig;
 • Je hebt een scherp commercieel inzicht, bent resultaatgericht en hebt het lef om van gebaande paden af te wijken;
 • Je bent flexibel in beschikbaarheid inherent aan de horeca & recreatiebranche;

Details

€ 4.000 per maand
Marketing en communicatie
De Schatberg, Fun & Entertainment Center

of

Details

€ 4.000 per maand
Marketing en communicatie
De Schatberg, Fun & Entertainment CenterONS HR TEAM STAAT TE POPELEN JE TE ONTMOETENIVONNE BERGMANS

HR-MANAGER

NAOMI HERMANS

HR-MEDEWERKER